Freelancer-Mania

Freelancer-Mania

A devenit o modă să cauţi slujbe pe internet. Pentru unii, acest aspect este privit cu suspiciune, pentru alţii, ca oportunitate. La urma urmei, de ce să fim sceptici tot timpul? Uneori şi moda este utilă, dacă eşti bine informat şi ştii ce să iei din ea şi cum să o ”ajustezi”.
Aşadar, xine este avid de tehnologie şi informaţie, poate încerca să găsească ceva part-time sau full-time, navigând cu încredere, cu vâsla priceperii într-o mână şi cu răbdarea în cealaltă… pe http://www.freelacer.com, cel mai mare site Freelancer.com, cel mai mare site web de freelancing şi afaceri din lume. Acesta a fost lansat şi în România, drept Freelancer.co.ro pentru a crea 50.000 de noi companii în România, în primele şase luni.
Lansarea Freelancer.co.ro în România a avut loc în urma unui studiu a mai mult de 5000 de afaceri româneşti şi persoane care desfăşoară activităţi independente. Conform statisticilor, 70% dintre locuitori cred că românii doresc să înceapă mai multe afaceri şi să lucreze pentru ei înşişi, iar 65% dintre respondenţi cred că lansarea Freelancer.com în România va facilita începerea unei afaceri, asigurând continuarea dezvoltării recente a economiei româneşti.
Nu sună deloc rău, dar ce poţi face concret ca proaspăt freelacer? Te poţi oferi ca scriitor de articole în limba engleză, în special, atât pentru bloguri, cât şi pentru diverse firme de comerţ online; poţi face ilustraţii de carte, logo-uri, site-uri şi multe altele sau poţi deveni chiar iniţiator de proiecte. Dacă eşti ales şi dovedeşti seriozitate, tenacitate, capacitate de a lucra mai multe ore, eşti şi promovat. Durata proiectelor variază. Trebuie să fii şi norocos, deoarece concurenţa este mare. Mulţi cu mania de freelancer, puţini aleşi! Mai întâlneşti şi persoane mai puţin paroliste şi serioase, dar te înveţi să ai discernământul să le „cerni”. Te strecori printre cei care îţi câştigă încrederea.
Merită însă curiozitatea şi efortul de a încerca. Poţi câştiga bani, experienţă, colaborări şi, de ce nu, prieteni noi. Iar dacă simţi că timpul căutărilor este în zadar, te poţi opri. Nu ceri voie decât ţie însuţi.
Recunosc că am fost atrasă de această Freelancer-Manie şi m-am avântat pe site-urile amintite. Pe http://www.freelacer.com am avut, în cele din urmă şansa de a colabora cu oameni serioşi, adevăraţi profesionişti, pe scriere de articole în stil academic. Deşi sunt încă la început, sunt mulţumită atât din punct de vedere sufletesc, cât şi material.
Tinerilor dar şi oamenilor de toate vârstele, celor care caută să muncească şi nu doar să se complacă în starea de neşansă, le doresc mult curaj în găsirea unui job online. Chiar şi un part-time!

Surese: http://www.businessmagazin.ro/actualitate/freelancer-com-cel-mai-mare-site-web-de-freelancing-si-afaceri-din-lume-a-fost-lansat-in-romania-11721787

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.