Locuri din Bucegi-mister și paranormal?

646x404

 

Munții Bucegi sunt învăluiți în mister. Numeroși martori ai unor fenomene paranormale din aceste locuri susțin că pe traseul Jepii Mici apare uneori, neprevăzut, chiar în plină vară, un fenomen meteorologic aparent ireal, o ceață lăptoasă și, din senin, răsare o cărare îngustă de 20 centimetri care te atrage cu o forță nevăzută. Cel care urmează această cărăruie moare, dispare pentru totdeauna. Anumite zone din Bucegi, printre care amintim și Valea Albă, sunt încărcate energetic, astfel încât determină apariția unor fenomene inexplicabile: declanșarea instantanee a aparatelor foto, a mobilelor, trăirea unor experiențe la limita paranormalului, dispariții misterioase ale turiștilor și trezirea lor în locuri îndepărtate de punctul în care se găseau inițial. Unii cercetători, amatori de mistere, susțin că ar fi vorba de existența unor portaluri spre Lumea de Dincolo sau spre Altă Dimensiune, alții pun totul pe seama numeroaselor cutremure din zona Bucegilor, care s-au produs în 1993.

 

Salvamontiștii încearcă să păstreze doza de rațiune și explică aceste fenomene neobișnuite ca urmare a traseului deosebit de dificil din zonele amintite care afectează și solicită organismul, astfel încât, printre altele, duce la apariția unor efecte halucinatorii, de tipul cărării blestemate.

Dincolo de orice speculații, în anumite zone din Bucegi au avut loc accidente grave dealungul vremurilor iar Pavel Coruț afirmă că principala cauză a acestor fenomene este un câmp energetic intens care există acolo și care atrage oamenii spre…Mister…spre alte dimensiuni.

Mister, revelație, o posibilă cale de teleportare, existentă în epoca modernă sau doar speculații ale amatorilor de Mister și senzații tari?

http://adevarul.ro/locale/ploiesti/misterele-bucegilor-cararea-ireala-oamenii-dispar-urma-povestesc-cei-avut-experiente-limita-paranormalului-munte-1_55b0db7bf5eaafab2cdc00a4/index.html?ref=yfp

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.