Natura, calatorii

Insula Djerba

Fantani arteziene care atrag multi turisti, spectaculoase, functionabile si admirate.

Visez cu ochii deschisi ca sunt departe, intr-o tara unde civilizatia, inovatia si arhaicul s-au sincronizat. „Venetia Shanghai-ului”, una dintre cele mai bine pastrate asezari din Sudul Chinei, atrage numerosi turisti prin obiectivele turistice, prin traditiile milenare pastrate atat de bine. Sa facem o incursiune imaginara in acest orizont.

Cercetatorii de la Universitatea din Indiana USA au elaborat o noua teorie stiintifica; dupa numerroase studii au descoperit ca Pamantul ar fi plasat intr-o gaura neagra care da intr-un alt univers. Daca este adevarat, atunci soarta planetei noastre ar fi influentata de acest aspect. Este posibil ca Terra sa fie atrasa de energia altei galaxii si, treptat, sa ne scufundam in acest necunoscut. Cercetatorul Poplawski a modificat teoria si a adaugat ca in interiorul gaurii negre dimensiunea spatiu-timp se modifica, spatiul se extinde, aceasta ar da posibilitatea observarii multor enigme din univers, am putea cunoaste mai mult.

Dar cine stie cu adevarat cum va evolua planeta noastra?

Sunt gauri negre si la suprafata Pamantului, multi dintre noi le astupam cu sperante, dar realitatea in care traim le dezgroapa si uneori, cand nu ne asteptam, cadem in ele. Important este sa le vedem pe cele mai adanci la timp si sa le ocolim! Asta daca aceste gauri nu se vor extinde si nu vor acoperi tot Pamantul…

Suedia, „Tara civilizatiei”, unde peisajul radiaza, privindu-se ca-ntr-o oglinda care straluceste de curatenie.

Romania, tarisoara noastra!

Pe unde ati mai fost in concediu, in vacanta ? Daca sunteti pasionati de natura si aveti  impresii, imagini interesante din locurile pe care le-ati vizitat, asteptam sa le impartasiti la o cafea, aici la noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.